Webhosting

Er zijn tal van hosting bedrijven waar u een hosting pakket kan afnemen.  Voor ons is elke klant en zijn/haar specifieke situatie uniek.  

Heeft u een relatief eenvoudige presentatie website? Een website die veel bezoekers aantrekt? Verkoopt u online? Runt u een volledige e-commerce oplossing? WordPress? Magento? … Webhosting configureren is meer dan ooit maatwerk geworden.

Wij denken met u mee en configureren een web hosting pakket dat het beste aansluit met wat echt nodig is.  Zo betaalt u niet teveel voor zaken die u nooit zal gebruiken.  Wij zorgen er eveneens voor dat uw website in een veilig & ecologisch Belgisch datacenter terecht komt.

Wij vermijden low-cost buitenlandse hosters omdat dit vaak de snelheid en bereikbaarheid van uw website niet ten goede komt om nog maar te zwijgen van onderhoud en ondersteuning dat vaak minder goed is afgestemd op uw piekuren.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het hele technische jargon dat bij webhosting komt kijken.  Wij regelen dit allemaal voor u. 

Als sinds 1999 werken wij nauw samen met Pi-Group Belgium. Hierdoor kunnen wij beroep doen op de datacenters en netwerk resources van de groep, daarnaast zijn de IT technici op groep niveau op elkaar ingesteld zodat u steeds op een snelle afhandeling van eventuele problemen kan rekenen. Dankzij deze gebundelde krachten kunnen wij u een persoonlijke (!) service bieden waar zelfs grote spelers moeilijk mee kunnen wedijveren.  

 

 

Quote

Webhosting configureren is meer dan ooit maatwerk geworden...

Prijzen

Vanaf 60 €
/jaar
  • Belgische datacenters!
  • Geoptimaliseerd voor u!
  • Zorgeloze service!