Microsoft 365 implementations

Straight to the point; wij zijn fan van Microsoft 365!   

Met Microsoft 365 hebt u alles in huis voor uw modern workplace. Zo kunnen uw werknemers altijd en overal bij alle documenten en die ook makkelijk delen. Ze kunnen beter samenwerken en meer gedaan krijgen. Van thuis, bij de klant of onderweg… en dit alles in een vertrouwde Microsoft Office omgeving.

Vergeet fileservers bij u op kantoor of thuis.  Dit kost energie (letterlijk) en kopzorgen.  Maak gebruik van de kracht van Microsoft Teams om uw bestanden veilig en GDPR conform op te slaan in de cloud.

Na een intake consult stellen wij een plan van aanpak op om de transitie zo vlot mogelijk te kunnen uitvoeren. Hierbij migreren wij ook kritieke data zoals e-mail archieven & leggen meteen de basis om eventueel nog meer (oude) data te migreren van andere opslag systemen naar Microsoft Teams en/of SharePoint. 

Alhoewel we grote fan zijn van Microsoft 365 kan het zijn dat tijdens het intake gesprek duidelijk wordt dat u beter af bent met een oplossing van Google of een andere oplossing, dan zijn wij daar transparant over, en stellen u graag een alternatief voor dat nog beter aansluit bij uw profiel.   

Om u een absolute continuiteit aan te bieden, gebruiken wij het CloudOffice partner  platform van Telenet.  Dit is een doelbewuste keuze omdat dankzij deze samenwerking er een grote partner achter ons staat die als 2e beheerder kan optreden mocht het ooit nodig zijn. Uw bedrijfsdata, net zoals domeinnamen, legt u best niet in handen van één partner. Naast dit extra vertrouwen kan u als Telenet klant ook een iets betere prijs verwachten.

 

Quote

Na een intake consult stellen wij een plan van aanpak op om de transitie zo vlot mogelijk uit te voeren. Hierbij migreren wij ook kritieke data zoals e-mail & leggen meteen de basis om eventueel nog meer (oude) data te migreren.

Pricing

Vanaf 4,20 €
/maand/gebruiker
  • Steeds recentste Office versie
  • Professionele e-mail oplossing
  • Cloud opslag van bestanden
  • Real-time samenwerken in Office
  • Delen van bestanden
  • Vergaderen & chatten via Teams