IT-consulting

U wil een onderneming opstarten, u heeft reeds een bedrijf(je) en je wenst graag advies op maat omtrent digitalisering of je denkt eraan om internationaal uit te breiden, fysiek of digitaal?  Praat er over met iemand met meer dan 20 jaar bewezen first hand & hands-on internationale IT Operations ervaring in de diensten sector, met een uitgebreid netwerk aan IT contacten in EMEA (Europe, Middle East & Africa), Turkije en Rusland. Consulting kan op uurbasis, op freelance basis of onder interim management contract. 

Het kan natuurlijk ook dichter bij huis. U kan uw producten aanbieden in tal van andere landen zonder dat u een fysieke vestiging moet bezitten  dankzij online marketplaces zoals Amazon.  Er is echter een kluwen aan informatie om door te worstelen.  Een consult van een uurtje kan al veel ophelderen en zal u onnoemelijk veel tijd besparen in het uitzoeken hoe u zich reglementair en vlot op een online marketplace kan begeven.

 

Quote

Praat er over met iemand met meer dan 20 jaar bewezen internationale IT project ervaring en een uitgebreid netwerk aan IT contacten

Expertises

  • Ruime internationale ervaring
  • Fulfillment by Amazon (EU/UK)
  • Bol.com Online Marketplace
  • IT Operations & Infrastructuur
  • IT Security & Compliance